Αρχική Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Οι  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών: Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

 

Γιατί κάθε άλλο, δεν είμαστε μια απρόσωπη ομάδα…

 

Αυτό που επιθυμούμε εμείς, είναι

  • να γνωρίσει το κοινό τον αγώνα του καλλιτέχνη, τις προσπάθειές του, τα σχέδιά του και τέλος όσα κάνει για να φτάσει σε εμάς η τέχνη του…

 

Η ομάδα μας αποτελείται από εθελοντές ερασιτέχνες-(εραστές της τέχνης)- αρθρογράφους, που η κινητήριος δύναμη για την φιλαναγνωσία και την προσφορά, όπως και την ανάδειξη των αφανέρωτων ταλέντων, μας φέρνει ένα βήμα κοντά στον καλλιτεχνικό κόσμο.

 

Στόχος μας είναι…

 

  • …μέσα από τη συνεχή και αδιάλειπτη προβολή, τόσο των δημιουργημάτων -όσο και των δημιουργών τους, να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα των βιβλίων, έτσι ώστε, όλο και πιο πολλοί αναγνώστες, να μυούνται σε αυτόν τον μαγικό κόσμο των λέξεων.

 

  • Σας κρατάμε συντροφιά με ολοήμερα αφιερώματα, συνεντεύξεις, πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, νέες κυκλοφορίες, παρουσιάσεις, προσωπικές απόψεις λογοτεχνικών βιβλίων.

 

Οι ομάδες, οι σελίδες και το site, έχουν σοβαρό και επαγγελματικό ύφος. Δεν προσβάλλουν ούτε τον εκάστοτε συγγραφέα – ούτε τον εκδοτικό οίκο, τον οποίο αντιπροσωπεύει, αλλά με μεράκι και άψογη συνεργασία, τόσο με τους δημιουργούς όσο και με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενημερώνουμε, πληροφορούμε και προσπαθούμε να αναδεικνύουμε συνεχώς, έργα παλιά και νέα για όλους τους αναγνώστες.

 

Είμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε διάφορα φεστιβάλ βιβλίου,  και Τεχνών Αν είστε και εσείς λάτρεις του βιβλίου, και της Τέχνης. Αν θέλετε να μιλήσετε με άλλους βιβλιόφιλους, αλλά και με αγαπημένους σας συγγραφείς, δεν έχετε παρά να μπείτε στην παρέα μας.

 

Fb: ομάδα (group)- Σελίδα

Twitter – Instagram – Linkedin 

Διαθέτουμε δύο ηλεκτρονικά περιοδικά: το ελληνικό μηνιαίο και το αγγλικό. 

E-mail επικοινωνίας: info@thematofylakes.gr

Contact Details

Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών

Email: info@thematofylakes.gr  

thematofylakes.official@gmail.com

Σχετικικά με εμάς:

Οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών:

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!

Send us a message!

Install Contact Form 7 Plugin and replace this text block with your contact form

LATEST POSTS

Συγγραφή βιβλίων υπό την επήρεια παραισθησιογόνων ουσιών: Πόσο συχνό φαινόμενο είναι...

Γράφει η Σοφία Αθανασοπούλου Η χρήση παραισθησιογόνων ουσιών δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο, ούτε στην καθημερινότητα αλλά ούτε και σε τομείς που αφορούν την καλλιτεχνική...