Γράφει η Νάντια Κίσκα  

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ., οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Τατιάνα Τζινιώλη, παρουσίασαν το νέο βιβλίο της συγγραφέως με τίτλο “18 σκαλιά”, στο Public Συντάγματος.

18 σκαλιάΤο παρόν στην κατάμεστη αίθουσα έδωσαν συγγραφείς, κριτικοί, δημοσιογράφοι, κα-θώς και οι παθιασμένοι αναγνώστες της κυρίας Τζινιώλη, οι οποίοι έδωσαν όλη τους την αγάπη και τα συγχαρητήριά τους για το καινούργιο της λογοτεχνικό εγχείρημα.

Το βιβλίο προλόγησαν οι συγγραφείς Δήμητρα Ιωάννου και Έλενα Αντωνίου, η Πωλίνα Παρασκευοπούλου, δημοσιογράφος, και η κυρία Γεωργία Κωστοπούλου, book blogger του chillandread, οι οποίες μας 18 σκαλιάμετέφεραν τον έρωτα των τεσσάρων πρωταγωνιστών καθώς και τον αέρα της ερωτεύσιμης Βοστώνης. Μέσα από τα αποσπάσματα που επέλεξαν να μοιραστούν με το κοινό, μας έδωσαν μια άκρως αποκαλυπτική πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να διαβάσουμε στο βιβλίο, ειδικά εάν δεν είστε γνώστες του τρόπου γραφής της κυρίας Τζινιώλη. Τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η κυρία Φαλίντα Παναγιωτίδη, δημοσιογράφος.

Η συγγραφέας μετά το πέρας της παρουσίασης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της και φωτο-γραφήθηκε με το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here