Γράφει η Νάντια Κίσκα  

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ., στον Πολυχώρο Αίτιον, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της ερωτικής τριλογίας Desires με τίτλο “Η Αγάπη πριν τις επιθυμίες” της συγγραφέως Άντας Αντρέου.

Η Αγάπη πριν τις επιθυμίες

Η αξιαγάπητη συγγραφέας μάς παρουσίασε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς το δεύτερο βιβλίο της σειράς αποτελεί prequel της ιστορίας και όχι συνέχεια της. Στο δεύτερο βιβλίο, η Άντα Αντρέου μας παρουσιάζει την ιστορία που κρύβεται βαθιά στην ψυχή της Άντα Αλιβιζάτου, της πρωταγωνίστριας των “Επιθυμιών” και την αιτία της συμπεριφοράς της.

Σε ένα χώρο που συνάντησα μόνο χαμόγελα -και ειλικρινή χαμόγελα- η κυρία Αντρέου μας μύησε στον κόσμο των “Επιθυμιών”, απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και μοίρασε δώρα στους παρευρισκομένους καθώς η σειρά Desires δεν περιορίζεται μόνο σε βιβλία… αλλά αυτό είναι ένα μυστικό που θα ανακοινωθεί εν καιρώ.

Το βιβλίο προλόγησαν η κυρία Αγγελική Κατσιμάρδου, αρθρογράφος του Η Αγάπη πριν τις επιθυμίεςNikolsway.com, και η κυρία Νικολέτα Μπαλοπήτου, reviewer στο spoileralert.gr, ενώ τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η κυρία Άρτεμις Βελούδου, επιμελήτρια, συγγραφέας και εκπρόσωπος των εκδόσεων Πηγή.

Η Αγάπη πριν τις επιθυμίες, είναι διαθέσιμη στο site των εκδόσεων Πηγή καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Αναζητήστε το.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here