Γράφει η Ζωή Τσούρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών βρεθήκαμε στο Couleur Locale, στο κέντρο της Αθήνας, όπου και παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αντώνη Τουμανίδη, “Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο“, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis – Raven.

Μετά την επιτυχία του βιβλίου του “Εφιάλτες και Παραμύθια”, ο συγγραφέας προσεγγίζει ξανά αυτό το αγαπημένο θέμα, αυτή τη φορά αφηγούμενος μία σκοτεινή και αιματοβαμμένη εκδοχή του παραμυθιού του Πινόκιο. Θα μας μεταφέρει σε μία Νέα Υόρκη τρομοκρατημένη από τη δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου που μεταμορφώνει τα θύματά του σε ανθρώπινες μαριονέτες…

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς, οι ηθοποιοί Στράτος Τζώρτζογλου, Μαρία Ανδρούτσου, και Γιώργος Στεφανουδάκης διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο. Ο συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα του έργου του.

Επιπρόσθετα, είχε και ιδιαιτέρως ευχάριστα νέα να μοιραστεί μαζί μας: η ταινία που ακολουθεί το σενάριό του στο οποίο βασίστηκε το βιβλίο, βρίσκεται πλέον σε στάδιο pre-production, και θα την παρακολουθήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες προς το τέλος του 2019.

Εμείς να του ευχηθούμε ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του, και κάθε επιτυχία στο μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here