Μας ταξιδεύει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

Λίγο πριν αποχωρίσουμε από το χωριό του Αϊ Βασίλη, θα ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας με ένα ζεστό καφέ δίπλα στο τζάκι στο Christmas House Restaurant and coffee, και θα χαλαρώσουμε διαβάζοντας βιβλία.

Μέσα σε όλη αυτή την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που βιώνει κανείς στο Ροβανιέμι, οι αναγνωστικές μας προτάσεις δένουν απόλυτα με το μέρος στο οποίο βρισκόμαστε. Όπως πολύ καλά καταλάβατε, θα σας παρουσιάσουμε παραμύθια που έχουν για ήρωα τους τον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων.

Θα ξεκινήσουμε τις αναγνωστικές μας προτάσεις με το βιβλίο «Τα δώρα του Αϊ Βασίλη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Απευθύνεται σε ηλικίες 3-6 ετών και θα εντυπωσιάσει τα παιδιά με τις ζωντανές τρισδιάστατες εικόνες του.

Η συνέχεια ανήκει στη συγγραφέα και εικονογράφο Μαρίνα Γιώτη και στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη»; Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και απευθύνεται σε ηλικίες 5+.

Τελευταία αναγνωστική μας πρόταση για σήμερα, είναι το βιβλίο της συγγραφέως Βασιλικής Μαύρου «Το ρολόι του Αϊ Βασίλη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαΐτη και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+. Είναι μια Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια για τις σημαντικές αξίες της ζωής μας, τη συνεργασία, την ενσυναίσθηση, τη δύναμη της αγάπης, της συγχώρεσης, και της πίστης.

Άλλο ένα Κυριακάτικο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο για όλα όσα είδαμε και μάθαμε.

Την επόμενη Κυριακη ένας νέος προορισμός μας περιμένει να τον εξερευνησουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here