Γράφει η Χαρά Δελλή

Είναι μερικά ταξίδια που διστάζεις να τα κάνεις… Κάποιες συναντήσεις, κάποιες γνωριμίες…

Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολύ διστακτικό στο να γνωρίζει τους συγγραφείς που διαβάζει και ξαναδιαβάζει. Συνήθως, πλάθεις μια εικόνα γι’ αυτούς και απογοητεύεσαι αν δεν ταιριάξουν εκεί στην πραγματικότητα…

Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο Κουκίδα και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μια μεγάλη συνάντηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του

Μυρωδιά από σανίδι

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, 19:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

Ο συγγραφέας θα συστήσει σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί με όλους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο.

Κρύο απόγευμα Σαββάτου τελικά, βρέθηκα στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Κουκίδας, που αν και είχα καιρό να πάω, με αγκάλιασε σαν να με περίμενε.

Κώστας Κρομμύδας

Χωρίς να αποποιηθεί την ιδιότητά του ως συγγραφέας και ηθοποιός, ο Κώστας Κρομμύδας μας παρουσιάστηκε ως άνθρωπος. Χαμογελαστός, ευγενικός, προσιτός και ανοιχτός σε κάθε ερώτηση. Με στήριγμα την συνοδοιπόρο του, επίσης συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Μαρίνα Γιώτη, που μας έβαλε νωρίτερα στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την δικιά της διαδραστική παραμυθοαφήγηση, καθώς πλήθος παιδιών ήθελε να εξακριβώσει Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη!

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Κουκίδα, σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 12:00 το μεσημέρι στον χώρο του βιβλιοπωλείου, σε μια διαδραστική παραμυθοαφήγηση βασισμένη στο νέο Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη

Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη;

H συγγραφέας, µαζί µε τον δαιμόνιο ρεπόρτερ Φάνη τον Μπούφο, σας προσκαλούν σε μία περιπέτεια στον παγωμένο Βόρειο Πόλο!
Ελάτε να γίνουμε βοηθοί του Αϊ-Βασίλη και να εξερευνήσουμε τη σημασία της πίστης, την αξία της προσφοράς και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων!

Κώστας Κρομμύδας

Μίλησαν για τα πάντα, διαλύοντας κάθε αμφιβολία μου. Έγιναν ακροατές, θεατές, χωρίς να διστάσουν να τσαλακωθούν. Αναφέρθηκαν αγαπημένα βιβλία, αγαπημένοι συγγραφείς, αλλά και νέα ταξίδια που ετοιμάζονται ήδη, μέχρι να έρθουν στα χέρια μας.

Καθηλωτικoί και οι δύο, σε μια ατμοσφαιρική βραδιά, κατάφεραν με μοναδικό τρόπο να μας πλημμυρίσουν με εικόνες και συναισθήματα. Ένα ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού, των μυστικών, των ανατροπών, της υπεροχής πλοκής ενός διηγήματος, του θεάτρου…

Κύκλοι που έκλεισαν, κύκλοι που μόλις άνοιξαν, εικόνες που μόλις δημιουργήθηκαν, όλα πασπαλισμένα με αγάπη και προσφορά, σαν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here