Γράφει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου του ποιητή και συγγραφέα Αλέξανδρου ΔαμουλιάνουΌσα αστέρια δεν φοβήθηκαν το ξημέρωμα” από τις εκδόσεις Πνοή, έγινε τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Ομίλου για την Unesco στο Μαρούσι.

Δίπλα στον Αλέξανδρο βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, συγγραφείς του εκδοτικού οίκου Πνοή, άνθρωποι των γραμμάτων και των Τεχνών. Για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας κύριος Αλέξης Σταμάτης, ο δημοσιογράφος κύριος Γιάννης Πανταζόπουλος, η ηθοποιός και σκηνοθέτης κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη, και ο πρώην Υπουργός και καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, κύριος Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν με τρόπο μοναδικό, οι ηθοποιοί Αριέττα Μουτούση και Θωμάς Χαβιανίδης. Χαιρετισμό απηύθυναν οι κυρίες Ιωάννα Παπανικολάου-Πουσπουρίκα, πρόεδρος του ομίλου για την Unesco για την εκπαίδευση, την επιστήμη και τον πολιτισμό, η κυρία Κάκια Ξύδη, εκδότρια (εκδόσεις Πνοή), η κυρία Μαριολένη Νεοφύτου, πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, και η αρθρογράφος στους Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών, Αγγελίνα Παπαθανασίου.

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Αλέξανδρος επιφύλαξε μια έκπληξη στους παρευρισκόμενους. Έσβησε μια υπέροχη τούρτα διακοσμημένη με τα εννιά εξώφυλλα των βιβλίων του. Την παρουσίαση κάλυψε το κοινωνικό δίκτυο για τα βιβλία, το αγαπημένο μας bookia. Ήταν μια όμορφη παρουσίαση γεμάτη αγάπη για έναν συγγραφέα -αστέρι που δεν φοβήθηκε το ξημέρωμα.

Εμείς να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του και να αγαπηθεί πολύ γιατί το αξίζει.

Ευχαριστούμε θερμά το bookia.gr για την άδεια αναδημοσίευσης των φωτογραφιών του από την παρουσίαση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here