Αποκλειστικά για τα μέλη της ομάδας μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών στο facebook, οι Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Λιβάνη, κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Οι δαίμονες της ερήμου» της Αλεξάνδρας Συμεωνίδου.

Ακολουθείστε τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή σας:

  • Να είστε μέλη στην ομάδα μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
  • Να κάνετε κοινοποίηση του post του διαγωνισμού από την ομάδα μας
  • Να σχολιάσετε ταγκάροντας έναν φίλο σας

Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 23.59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random Name Picker και τo όνομα του τυχερού θα αναρτηθεί στο site Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών και στην ομάδα. 

Οι δαίμονες της ερήμουΠερίληψη: Η Λίζα, μια νεαρή Αμερικανίδα αρχαιολόγος από το Χάρβαρντ, διακατέχεται από πάθος να ανακαλύψει την αλήθεια για τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πεπεισμένη πως κάτι άλλο έχει συμβεί από ό,τι παρουσιάζεται ως επίσημη εκδοχή για τον θάνατό του, αποφασίζει να μεταβεί η ίδια στο Ιράκ και στα ερείπια της αρχαίας Βαβυλώνας, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες μέρες της ζωής του μεγάλου στρατηλάτη. Παράλληλα, στη Βοστόνη, η γνωριμία της με τον Ιρακινό Αλί θα την οδηγήσει στα απάτητα μονοπάτια ενός σκοτεινού, αβυσσαλέου κόσμου παλαιών θρησκειών και μαγείας.
Η επίσκεψή της στα αρχαία ερείπια της Χιλάχ θα αποβεί μοιραία… Ο κόσμος της μαγείας και των δαιμόνων θα αφυπνιστεί και θα ζωντανέψει απλώς και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της, ενώ ένα ανεξήγητο μυστήριο θα απειλήσει την ίδια την ύπαρξή της.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here