Δημήτρης Μπουζάρας

0

Ο Δημήτρης Μπουζάρας γεννήθηκε στην Κομοτηνή, ζει στην Ξάνθη είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Από μικρός ήθελε να γίνει αεροπόρος, επίσης ήθελε να μεγαλώσει, δεν κατάφερε ούτε το ένα ούτε το άλλο, του αρέσει να διαβάζει οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, ασχολείται με διάφορα ετερόκλητα που του κάνουν κλικ, θέλει να γεμίζει ασφυκτικά τον χρόνο του, να μην μένει ποτέ στο αυτονόητο, του  αρέσει να βγαίνει με φίλους, να μιλά, να γελά, να περνά καλά, επίσης επιμένει ντε και καλά να πιστεύει στους ανθρώπους.

Από τις Εκδόσεις Μέθεξις έχουν εκδοθεί δύο παραμύθια του και φέτος ετοιμάζεται το τρίτο: «Το παραπονεμένο Έλατο   2015», «Έχω ήδη μεγαλώσει»  2017. Επίσης, έχει λάβει μέρος σε ένα συλλογικό : «Πληροφορίαι εντός» 2017.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη γη, είναι ανταποκριτής του Bookia.gr για την πόλη της Ξάνθης, είναι μέλος της ομάδας της δημιουργικής γραφής Ξάνθης και ξεκίνησε να συμμετέχει στη θεατρική ομάδα της Φ.Ε. Ξάνθης.

Είναι μέλος του ΙΒΒΥ- Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και  μέλος του Όμιλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Σπουδάζει στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας στο  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here