Γράφει η Αγγελίνα Παπαθανασίου

Εκμεταλλευτήκαμε τον καλό καιρό κι αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το πρωινό του Σαββάτου στο βιβλίο.

παζάριΕπισκεφτήκαμε το 22ο παζάρι βιβλίου στη Πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας. Λειτουργεί από τις 09.00 το πρωί ως τις 21.00, αργά το βράδυ.

Γύρω στις 11.00 φτάσαμε και ο κόσμος ήταν αρκετός, αλλά όχι τόσος ώστε να μη μπορεί κανείς να κοιτάξει με ησυχία, τις ντάνες των βιβλίων που βρίσκονται σε κάθε πάγκο.

Υπάρχουν βιβλία που ξεκινούν από 1 ευρώ και φτάνουν μέχρι 9 ευρώ. Καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα: Μυθιστορήματα, Λογοτεχνία του Φανταστικού, ποίηση, θέατρο, κινηματογράφος, μαγειρική, βιβλία αυτοβελτίωσης, βιβλία για χειροτεχνίες και κατασκευές , ζωγραφική και πολλά παιδικά.

παζάριΔεν υπάρχει περίπτωση να μη βρει κανείς κάποιο βιβλίο που να τον ενδιαφέρει από τους 9.000 τίτλους που διαθέτει το παζάρι. Με λίγη υπομονή και ψάξιμο, μπορεί κάποιος να ανακαλύψει διαμαντάκια. Να γνωρίσει εκδοτικούς οίκους που δεν τους ήξερε, να βρει βιβλία που όταν είχαν κυκλοφορήσει τα ήθελε, αλλά για κάποιους λόγους δεν τα απόκτησε.

παζάριΜην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Πηγαίνετε στη Πλατεία Κοτζιά, πάρτε από την είσοδο του παζαριού, το καλάθι ή το καρότσι για την μεταφορά των βιβλίων, κι αρχίστε το ψάξιμο.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψετε πολλούς τίτλους για να ανανεώσετε τη βιβλιοθήκη σας με ελάχιστα χρήματα. Το παζάρι είναι πολύ οργανωμένο. Ο χώρος είναι κλειστός και θερμαινόμενος. Υπάρχουν ξεχωριστά ταμεία για αγορές με μετρητά και για αγορές με κάρτα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου 2018. 

Επεξεργασία φωτογραφίας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here