Γράφει η Ευγενία Κορτσάρη

Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ συμμετέχουν ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA2  με τίτλο: «Learn to play, play to learn»  διάρκειας δύο ετών.

Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝΣτο πλαίσιο  του προγράμματος  πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο από τις 22 έως τις 28 Απριλίου συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων εταίρων, όπως της Ισπανίας, της Ισλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ιταλίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού και αφορά κυρίως μεθόδους διδασκαλίας βασισμένες στο παιχνίδι. Στόχος της συνάντησης ήταν η επισκόπηση των δράσεων που υλοποιήθηκαν έως τώρα καθώς και ο προγραμματισμός των επερχόμενων δραστηριοτήτων. Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για τέλη Μαΐου στην Πορτογαλία με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών από τις έξι συμμετέχουσες στο πρόγραμμα χώρες. Το σχολείο εκπροσωπήθηκε από την Βασιλική Αλεξάνδρα Βενιώτη, νηπιαγωγό και την Αικατερίνη Γιαννιού, δασκάλα.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.