Αρχική Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Ποιοι Είμαστε

Οι  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και δραστηριοποιούμαστε  στο διαδίκτυο. Σας ενημερώνουμε για καλλιτεχνικά δρώμενα στον χώρο Τεχνών και των Γραμμάτων.

 

Αυτό που επιθυμούμε εμείς, είναι

  • να γνωρίσει το κοινό τον αγώνα του καλλιτέχνη, τις προσπάθειές του, τα σχέδιά του και τέλος όσα κάνει για να φτάσει σε εμάς η τέχνη του…

Γιατί κάθε άλλο, δεν είμαστε μια απρόσωπη ομάδα…

Η ομάδα μας αποτελείται από εθελοντές ερασιτέχνες-(εραστές της τέχνης)- αρθρογράφους, που η κινητήριος δύναμη για την φιλαναγνωσία και την προσφορά, όπως και την ανάδειξη των αφανέρωτων ταλέντων, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον καλλιτεχνικό κόσμο.

 

Στόχος μας είναι…

 

  • …μέσα από τη συνεχή και αδιάλειπτη προβολή, τόσο των έργων – όσο και των δημιουργών τους, να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα των βιβλίων, έτσι ώστε, όλο και πιο πολλοί αναγνώστες, να μυούνται σε αυτόν τον μαγικό κόσμο των λέξεων.

 

  • Σας κρατάμε συντροφιά με ολοήμερα αφιερώματα, συνεντεύξεις, πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, νέες κυκλοφορίες, παρουσιάσεις, προσωπικές απόψεις λογοτεχνικών βιβλίων.

 

  • Φιλοξενούμε και ενημερώνουμε για καλλιτεχνικά δρώμενα πανελληνίως,

 

Το site,  οι σελίδες και η ομάδα μας στο facebook, έχουν σοβαρό και επαγγελματικό ύφος. Με μεράκι και άψογη συνεργασία, τόσο με τους δημιουργούς όσο και με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενημερώνουμε, πληροφορούμε και προσπαθούμε να αναδεικνύουμε συνεχώς, έργα παλιά και νέα για όλους τους αναγνώστες.

 

Είμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε διάφορα φεστιβάλ βιβλίου  και Τεχνών.

 

Αν είστε και εσείς λάτρεις του βιβλίου και της Τέχνης. Αν θέλετε να μιλήσετε με άλλους βιβλιόφιλους, αλλά και με αγαπημένους σας συγγραφείς, δεν έχετε παρά να μπείτε στην παρέα μας.

Στοιχειά Επικοινωνίας

 

Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών Διαδικτυακό Καλλιτεχνικό -Λογοτεχνικό Site

Email:

thematofylakes.official@gmail.com 

info@thematofylakes.gr 

 

Σχετικά Με Εμάς

Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!