Κατερίνα Δροσινού: Βιογραφικό & Εργογραφία

181

Η Κατερίνα Δροσινού γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, τόπος καταγωγής της μητέρας της. Μεγάλωσε στον Κολινδρό Πιερίας όπου και έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.

Με την συγγραφή ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία μόλις 12 ετών, όπου και έπαιρνε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς με την παρότρυνση των δασκάλων της. Αργότερα άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια συγγραφικής τέχνης και ολοκλήρωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή (2005).

Η θέληση της Κατερίνας Δροσινού να αλλάξει τα άσχημα πράγματα στον κόσμο όλο και μεγάλωνε. Έτσι, το 2011 ξεκίνησε τις σπουδές στον τομέα της αισθητικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θεατρικό μακιγιάζ. Πλέον εκτός από την πένα είχε και τα πινέλα!! Η γέννηση των παιδιών της ήρθε να ανοίξει έναν νέο κύκλο. Τον κύκλο του παιδικού παραμυθιού. Συνεχίζει την συγγραφή και θα συνεχίζει όσο ακόμα μπορεί και κλαίει με την δυστυχία που βλέπω γύρω της και όσο μπορεί να χαίρεται και να θαυμάζει την δύναμη των ανθρώπων που συναντά!!!

Εργογραφία

Άραγε υπάρχει Αι Βασίλης; Εκδόσεις Αιγαίο 2016

Ένας φίλος για το φεγγάρι. Εκδόσεις Αιγαίο 2018

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.