Κλήρωση βιβλίου Το τέταρτο αλογάκι – Διονύσης Λεϊμονής

  2

  Οι »Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών» σε συνεργασία με τις  Εκδόσεις Πατάκηςπροσφέρουν προς κλήρωση ένα αντίτυπο του βιβλίου με τίτλο »Το τέταρτο αλογάκι“  του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή.

  Όροι συμμετοχής – Ακολουθείστε πιστά τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή σας!

  • Μέσω facebook:
   • Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook εδώ.
   • Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμoύ από τη σελίδα μας Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών
   • Απαντήστε με ένα σχόλιο στην ερώτηση, αφήνοντας το όνομά σας και ένα e-mail επικοινωνίας, στο τέλος αυτής της ανάρτησης:

   «Βρίσκετε σχέση ανάμεσα στην αγάπη και το θάνατο;»

   Μέσω Instagram:

   • Ακολουθήστε μας στο Instagram 
   • Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού.

   Μέσω Τwitter:

   • Ακολουθήστε μας στο Twitter
   • Κάντε RT (retweet)

   “Βιώσατε κάποια περιπέτεια το καλοκαίρι;” 

  Μετά από την κλήρωση, θα προκύψει ο νικητής.

  Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν στο site και στη σελίδα μας.

  Λήξη Διαγωνισμού  Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου & ώρα 14.00 μ.

  Καλή Επιτυχία σε όλους!!!

  Το τέταρτο αλογάκι

  Περίληψη: Ένα αλογάκι, το τέταρτο αλογάκι που απόµεινε στον βυθό των Αντικυθήρων από ένα τέθριππο της αρχαιότητας, θέλει να βρει η παρέα των παιδιών που το προηγούµενο καλοκαίρι αναζητούσαν µεταξύ ονείρου και πραγµατικότητας το δέκατο έβδοµο κιβώτιο από το ναυάγιο του Έλγιν. Έτσι ξεκινάει ένα παιχνίδι σκέψης και γνώσης για ένα δεύτερο ναυάγιο, αυτό που έχει χαρακτηριστεί «Τιτανικός της Αρχαιότητας». Βοηθοί και «συνεργάτες» τους ο κύριος Δηµήτρης ο επιστήµονας και µια γυναίκα αρχαιολόγος, η κυρία Αγγελική. Γιατί άραγε το τέταρτο αλογάκι δεν ανέβηκε ακόµα στην επιφάνεια για να πάρει τη θέση του στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, δίπλα στον Έφηβο, τον «φιλόσοφο» και τον Μηχανισµό των Αντικυθήρων; Η αποκάλυψη της αλήθειας µοιάζει µε παραµύθι για µικρούς και µεγάλους κι αποτελεί ένα διαδραστικό παιχνίδι, καθώς οι αναγνώστες µπορούν να δώσουν τη δική τους εκδοχή, το δικό τους τέλος στην ιστορία.

  Βιογραφικό συγγραφέα: Γεννήθηκε στο Αιτωλικό. Από πολύ νωρίς άρχισε να γράφει ιστορίες και παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. Είναι φιλόλογος σε Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας Βόλου. Γράφει στον τοπικό τύπο και σε ηλεκτρονικά περιοδικά. Ασχολείται με την επιμέλεια και κριτική λογοτεχνικών έργων, την παρουσίαση βιβλίων, τη διοργάνωση σεμιναρίων δημιουργικής γραφής. Επιμελείται επίσης και παρουσιάζει τη λογοτεχνική ραδιοφωνική εκπομπή «Μιλάμε για το βιβλίο». Είναι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων, τακτικό μέλος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ), του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και ειδικός γραμματέας του Συνδέσμου Τεχνών και Γραμμάτων Θεσσαλίας. Τον Απρίλη του 2015 βραβεύτηκε από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου με το Βραβείο Βασίλης Δ. Αναγνωστόπουλος ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που προωθεί συνειδητά τη φιλαναγνωσία. Τέλος, το βιβλίο του «Το δέκατο έβδομο κιβώτιο» βρέθηκε μεταξύ των δέκα πρώτων στην κατηγορία της παιδικής λογοτεχνίας για το Βραβείο Αναγνωστών Public 2015.

  Στοιχεία Βιβλιου
  Τίλτος: Το Τέταρτο αλογάκι
  Συγγραφέας: Λεϊμονής Διονύσης
  Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
  ISBN: 9789601672298
  Σειρά βιβλίου: Συλλογή περιστέρια
  Αριθμός Σελίδων: 104
  Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
  Προτεινόμενη Ηλικία: 9
  Διαστάσεις: 21χ14
  Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
  Έτος Έκδοσης: 2017

  2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aγάπη και θάνατος βρίσκονται σε μια συνεχή διαπάλη. Η ύπαρξη του ενός ακυρώνει την παρουσία του άλλου.

  Απάντηση