Αρχική Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Ποιοι Είμαστε

Οι  Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών είναι μία ομάδα από ανήσυχα πνεύματα που αγαπούν τα βιβλία και δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο.

Γιατί κάθε άλλο, παρά ένα απρόσωπο ιστολόγιο είμαστε…

Αυτό που επιθυμούμε εμείς, είναι

  • να γνωρίσει το κοινό τον αγώνα του καλλιτέχνη, τις προσπάθειές του, τα σχέδιά του και τέλος όσα κάνει για να φτάσει σε εμάς η τέχνη του…

Η ομάδα μας αποτελείται ναι μεν από ερασιτέχνες-(εραστές της τέχνης)- αρθρογράφους, όμως η κινητήριος δύναμη για την φιλαναγνωσία και την προσφορά, όπως και την ανάδειξη των αφανέρωτων ταλέντων, μας φέρνει ένα βήμα κοντά στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στόχος μας είναι…

…μέσα από τη συνεχή και αδιάλειπτη προβολή, τόσο των δημιουργημάτων -όσο και των δημιουργών τους, να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα των βιβλίων, έτσι ώστε, όλο και πιο πολλοί αναγνώστες, να μυούνται σε αυτόν τον μαγικό κόσμο των λέξεων.

Σας κρατάμε συντροφιά με ολοήμερα αφιερώματα, συνεντεύξεις, πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, νέες κυκλοφορίες, παρουσιάσεις, προσωπικές απόψεις λογοτεχνικών βιβλίων. 

Οι ομάδες, οι σελίδες και το site, έχουν σοβαρό και επαγγελματικό ύφος. Δεν προσβάλλουν ούτε τον εκάστοτε συγγραφέα – ούτε τον εκδοτικό οίκο, τον οποίο αντιπροσωπεύει, αλλά με μεράκι και άψογη συνεργασία, τόσο με τους δημιουργούς όσο και με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενημερώνουμε, πληροφορούμε και προσπαθούμε να αναδεικνύουμε συνεχώς, έργα παλιά και νέα για όλους τους αναγνώστες.

Είμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε διάφορα φεστιβάλ βιβλίου, στηρίζουμε το Ράφι της Αγάπης με σκοπό να δημιουργήσουν  στο σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ) Θεσσαλονίκης, την 1η δανειστική βιβλιοθήκη όπου τα μέλη του θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη της θεραπευτικής ανάγνωσης.

Αν είστε και εσείς λάτρεις του βιβλίου, και της τέχνης θέλετε να μιλήσετε με άλλους βιβλιόφιλους, αλλά και με αγαπημένους σας συγγραφείς, δεν έχετε παρά να μπείτε στην παρέα μας.

Στοιχειά Επικοινωνίας

Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών Διαδικτυακό Καλλιτεχνικό -Λογοτεχνικό Site

Email: info@thematofylakes.gr

Σχετικά Με Εμάς

Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τις λέξεις σε όποια τους μορφή κι αν τυπώνονται: άρθρα, ειδήσεις, λογοτεχνία, ποίηση και σας ενημερώνουμε για δραστηριότητες παλιές και καινούριες. Ελάτε μαζί μας να παίξουμε με τα λόγια που γράφονται!